Privacy Policy

SEKRETESS - OCH COOKIEPOLICY

Denna sekretesspolicy förklarar hur iProspect, en handelsavdelning inom Dentsu Aegis Network Group (kallas även "vi" och "oss" i denna policy), kan samla in och använda personuppgifter från dig när du använder vår webbplats https://www.iprospect.com/. 

Vi lägger stor vikt vid att respektera och skydda våra webbesökares integritet. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med tillämpliga dataskyddslagar.  Vi deltar därför i det självreglerande programmet European Digital Alliance (EDAA) och efterlever EDAA:s principer för beteendestyrd annonsering online. Syftet med denna sekretesspolicy är att informera om hur vi samlar in information på den här webbplatsen.

Information vi samlar in på den här webbplatsen

Vi samlar in information om dig om du använder några av de interaktiva funktionerna på vår webbplats som kräver ett personligt svar, eller om du ber oss svara på eventuella frågor eller om du kommenterar något på en blogg. Informationen vi samlar in är begränsad till informationen vi behöver för att kunna tillhandahålla tjänsten du ber om. Vi samlar inte in känslig information som politisk eller religiös övertygelse, etnisk bakgrund, sexuell preferens, hälsotillstånd eller annan känslig information.

Så här använder vi dina uppgifter

Vi använder bara dina personuppgifter för att ge dig den specifika information eller tjänst du har bett om, om inte annat föreskrivs i lagstiftningen. Om du exempelvis prenumererar på vårt nyhetsbrev, ställer en fråga gällande ett jobb eller en karriärmöjlighet via vår webbplats, använder vi bara din e-postadress för att svara på den frågan. Utan din uttryckliga tillåtelse använder vi inte din kontaktinformation i andra syften.

Så sparar vi dina personuppgifter

Vi strävar efter att spara dina personuppgifter på ett säkert och konfidentiellt sätt, och vi sparar dem inte längre än nödvändigt. Från tid till annan kan vi be andra företag i vår koncern, eller tredjepartsleverantörer, att hjälpa oss hantera våra it-system. Några av dessa system kan finnas i andra länder. Vi överför endast dina personuppgifter till en tredjepartsleverantör eller till system i andra länder om vi är säkra på att det finns korrekta skyddsnivåer för att skydda din integritet och säkerhet gällande den information som behandlas, och att tillämpliga dataskyddslagar efterlevs.

Så använder vi cookies

Cookies är små paket med information som lagras i din webbläsare när du besöker webbplatser, det gäller även vår webbplats. Cookies används vanligtvis av webbplatser för att förbättra din användarupplevelse genom att den aktuella webbplatsen "kommer ihåg" dig, antingen under ditt besök (med hjälp av en sessionscookie som raderas när du stänger webbläsaren) eller för upprepade besök (med hjälp av en permanent cookie).

Vi använder inte cookies för att spara information som kan användas för att identifiera dig som person.

Vill du veta mer om cookies? Vänligen besök aktuell webbplats:

Storbritannien - Your Online Choices - www.youronlinechoices.com/uk 

Övriga europeiska länder - Your Online Choices - www.youronlinechoices.com  

Övriga - All About Cookies  - www.allaboutcookies.org.

Vår webbplats använder följande typer av cookies: 

Nödvändiga cookies

Dessa cookies är nödvändiga för att du ska kunna använda vår webbplats. Dessa cookies kallas förstapartscookies.  Utan dessa cookies får du inte tillgång till innehåll baserat på den enhet du använder när du använder vår webbplats.
 
Prestationscookies

Dessa cookies ger information om hur besökare använder vår webbplats så att vi kan analysera trafiken och få insikt om hur vår webbplats används. Vi använder cookies utgivna av tredje part, Google Analytics, för detta syfte ("tredjepartscookies").  Google Analytics använder sina egna cookies. Dessa cookies samlar inte in information som identifierar en besökare. All information dessa cookies samlar in ackumuleras och är därför anonym. De används endast för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt. Du kan läsa mer om Google Analytics cookies här: https://developers.google.com/analytics/resources/concepts/gaConceptsCookies

Du kan undvika användning av Google Analytics genom att ladda ner och installera ett pluginprogram. Du hittar det via följande länk: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en-GB.

Funktionalitetscookies

Dessa cookies gör det möjligt för vår webbplats att minnas de val du gör (exempelvis geografisk placering) och erbjuder därmed förbättrade och mer personliga funktioner. Dessa cookies används även för att spara ändringar du har gjort vad gäller textstorlek och utseende, och andra delar av webbplatsen som du kan anpassa. De kan även användas för att erbjuda tjänster du har bett om, som att visa ett videoklipp eller kommentera ett inlägg på en blogg. Informationen som dessa cookies samlar in kan avidentifieras och de kan inte spåra din aktivitet på andra webbplatser.

Sociala medier-cookies

Dessa cookies används när du delar information på sociala medier genom att dela innehåll eller länkar, om du använder innehåll på vår webbplats eller via sociala medier som Facebook, Twitter eller Google+. Informationen sparas på aktuellt socialt media och används för riktad annonsering.

Genom att använda den här webbplatsen godkänner du att vi använder cookies som beskrivits ovan. Om du inte vill godkänna cookies från vår webbplats, eller om du vill förhindra att permanenta cookies lagras i din dator i framtiden, kan du ändra inställningarna i din webbläsare för att avböja och/eller radera cookies.  Läs mer i avsnittet "Hjälp" i din webbläsare för mer information om hur du går tillväga. Tänk på att ändring av cookieinställningarna kan påverka vissa funktioner på den här webbplatsen.

Vårt ansvar gällande länkade webbplatser

Denna sekretesspolicy är begränsad till de personuppgifter vi samlar in och använder via denna webbplats. Vi länkar dock till andra webbplatser, inklusive sociala medier som Facebook, Twitter och LinkedIn och webbplatser som drivs av andra varumärken inom Dentsu Aegis Network Group (exempelvis Carat, Vizeum och Posterscope). Om du klickar på dessa länkar, använder du dessa webbplatser i enlighet med deras tillämpliga användar- och sekretesspolicyer eftersom deras datametoder inte täcks in av denna sekretesspolicy. Dessutom ansvarar vi inte för eller kontrollerar informationen som samlas in av tredje part och vi ansvarar inte för skydd av eventuell information som du anger på dessa webbplatser.

Barns integritet

Vi försöker inte aktivt att samla in information om barn som är under 12 år, eller skapa intressesegment eller annonser som riktar sig till barn. Om du har några funderingar om ditt barns integritet i samband med våra tjänster, eller om du misstänker att ditt barn har angett personligt identifierbar information på vår webbplats, är du välkommen att kontakta oss på privacy@dentsuaegis.com.

Delande och offentliggörande av information

Vi säljer inte och hyr inte ut din personliga information till tredje part. Vi kan avslöja sådan information på juridiska instansers begäran eller om vi anser det nödvändigt för att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot olaglig aktivitet såsom bedrägeri, överhängande livshot eller skada av egendom som kan undvikas eller minimeras genom avslöjande av informationen eller situationer som involverar möjliga hot mot en persons fysiska säkerhet, brott mot våra villkor för användning eller annat som kan krävas enligt lag.

Våra agenter och leverantörer kan ha tillgång till personligt identifierbar information för att hjälpa oss att utföra tjänsterna som de har åtagit sig.

Uppdateringar

Vi kan ändra den här policyn med jämna mellanrum genom att uppdatera den här sidan, och du bör gå in här regelbundet för att försäkra att du går med på eventuella ändringar. Denna policy uppdaterades senast den 6 mars 2017.

Kontakta oss om du vill ändra dina personuppgifter

Om du inte längre vill få information från oss, eller om dina personliga preferenser ändras och du inte vill att vi skickar den efterfrågade informationen, eller om du har några frågor om hur vi använder dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss direkt:

Legal Department Dentsu Aegis Network Ltd,
10 Triton Street,
Regents Place,
London,
NW1 3BF,
Storbritannien.
+44 (0)20 7070 7700
E-mail: privacy@dentsuaegis.com