10.04.2017

Robert Pawliczak wzmocni zespół CRM

iProspect, agencja performance marketingowa należąca do grupy Dentsu Aegis Network Polska, w ramach rozwoju usług CRM utworzyła nowe stanowisko w swoich strukturach. Do iProspect dołączył Robert Pawliczak, który od kwietnia pełni rolę CRM Managera.

Pawliczak będzie odpowiedzialny za realizację celów biznesowych spółki, pozyskiwanie nowych oraz rozwój obecnych klientów w obszarach CRM. Dodatkowo, Robert będzie odpowiadał za współpracę z dostawcami oraz partnerami mediowymi i technologicznymi. CRM to, obok analizy danych, modelowania atrybucji i performance marketingu, jeden z kluczowych obszarów działania iProspect.

Przed dołączeniem do iProspect Robert, jako head of data services w Cloud Technologies, zajmował się rozwojem i monetyzacją platformy DMP na polskim rynku. Wcześniej związany był z firmą Gemius Polska, gdzie odpowiadał za rozwój i sprzedaż produktów z zakresu analityki internetowej. iProspect Polska to, działająca w ramach grupy Dentsu Aegis Network Polska, agencja performance marketingu.