«Super Search» blir «Digital Performance»

For fem år siden startet vi seminarserien Super-Search, som hadde som formål å utdanne bransjen innen søkemotormarkedsføring. Vi har arrangert seminaret 3-4 ganger i året i Oslo gjennom hele perioden, og også 3-4 ganger i Bergen de siste to årene. Til sammen har mer enn 3000 mennesker besøkt oss og fått inspirasjon, læring og innblikk i nyheter fra fagområdet.

Siden 2010 har det skjedd mye. Søkemotormarkedsføring har vokst år for år, og er i dag en av de ubestridt viktigste kanalene for norske annonsører. Men det har også skjedd mye i grenseområdet mot søk, og fagområdet Performance Marketing har etablert seg. Dette inkluderer aktiviteter som markedsføring i sosiale medier, affiliate, konverteringsoptimalisering, videomarkedsføring, content marketing, programmatic, display og mobilmarkedsføring. Vi i iProspect er ledende innen disse områdene og vi ser det derfor som naturlig at Super-Search gjennomgår et hamskifte og fra nå av kaller seg Digital Performance.

Innholdet vil ikke bli særlig annerledes enn dere kjenner det fra tidligere. Vi har hele tiden vært helt i forkant av utviklingen med Super-Search og det kommer vi til å fortsette med. Som deltager på Digital Performance, kan du være sikker på at du lærer om utviklingen i fagområdet før alle andre. iProspect er thought leaders, og det kommer selvsagt deg også til gode.

Et annet grep vi gjør, er at vi øker publikumskapasiteten til 500. Vi har operert med fulle hus og ventelister, så nå flytter vi fra Litteraturhuset til storsalen i Saga Kino. Det er imidlertid fortsatt et gratisarrangement, og vi regner med fulle hus også fremover.